Riktoernooi

Vrijdag 17 oktober

Activiteit:        Toernooi
Locatie:        't Trefpunt, Deest
Tijd:        20.00 uur

KBO Deest organiseert weer haar halfjaarlijkse riktoernooi. Iedereen is welkom om een kaartje te komen leggen. Er wordt gestreden om geldprijzen. Deelname kost 5 euro en het eerste kopje koffie is gratis. Meer informatie en opgeven via P. Thomassen 0487- 51 93 12.

Luister maar live

Zaterdag 18 oktober

Activiteit:        Muziek
Locatie:        Agoratheater, Druten
Tijd:        20.30 uur

Leonie Meijer, bekend van The Voice Of Holland, laat horen hoe schitterend ze kan zingen. Ze vertelt, tussen de muziek door, het verhaal van het meisje dat opgroeide tussen de groentekassen en al jong in de spotlights van de showbusiness belandde. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.agoratheater.nl en aan de zaal.

Matinee

Zondag 19 oktober

Activiteit:        Muziek
Locatie:        't Trefpunt, Deest
Tijd:        11.00 - 13.00 uur

Slagwerkgroep Excelsior Deest/Horssen en combinatieorkest Eendracht/Excelsior uit Deest/Horssen organiseren in samenwerking met de KBO Deest een muziekuitvoering. De entree is geheel gratis en het eerste kopje koffie wordt u aangeboden door de KBO Deest. De zaal is open om 10.30 uur.

Puiflijkse kermis

Zaterdag 18 t/m dinsdag
21 oktober

Activiteit:        Kermis
Locatie:        Zaal de Linde, Puiflijk
Tijd:        Zaterdag: 20.30 uur
        Zondag: 16.00 uur
        Maandag: 18.00 uur

De Puiflijkse kermis is de laatste kermis van het jaar. Voor jong en oud worden er diverse activiteiten georganiseerd. Op zaterdag worden bezoekers vermaakt door Dj Remco. Zondag treedt Duo The Band op. Dj, entertainer en Hazes-imitator Robert Pouwels zorgt voor de nodige sfeer op maandag. De entree is gratis.

Aquarelleren

Elke woensdag en zaterdag in oktober en november

Activiteit:         Workshop
Locatie:         Van Heemstraweg 42a, Winssen
Tijd:         Woensdagavond 19.00 tot 22.30 uur
        Zaterdagmiddag 13.00 tot 16.30 uur

Onder deskundige leiding stap voor stap een aquarel maken van vliegenzwammen. Voor beginners een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met aquarellen en diverse technieken. Deelname bedraagt 50 euro, dit is inclusief benodigde materialen. Meer informatie www.mariejosemol.nl of 0487- 52 55 15.