Voetbalprogramma

MAAS EN WAAL - Het programma voor de Maas en Waalse voetballers komend weekend:

Tweede klasse: Leones-Orion Nijmegen.

Derde klasse: VDZ Arnhem-DIO'30, Beuningse Boys-Driel.

Vierde klasse: DVE Trajanus Nijmegen-SCP, Unitas'28-Ewijk, Nijmegen-SCD'33, Eendracht'30 Mook-Avios, SCE Nijmegen-UHC.

Vijfde klasse: Diosa Balgoij-Victoria'25, Brakkenstein Nijmegen-AAC-Olympia, DBV-Kolping Dynamo Nijmegen, VVLK Leuth-Batavia, Roda'28-DSZ, SVO'68 Ooij-Aquila, WVW-SDOO Heteren.

Open Dag Bootcamp

DRUTEN - Bootcamp Druten viert in oktober haar tweejarig bestaan. Op zondag 12 oktober is er een Open Dag en bootcampmarathon voor leden en niet-leden. Het sportieve evenement vindt plaats van 10.00 tot 13.00 in het Drutens bosje. Deelname is gratis. Vooraf opgeven is niet nodig. Iets voor 10.00 uur wordt er verzameld op de parkeerplaats van De Gelenberg, tegenover de ingang van het Drutens bosje. Voor meer informatie, kijk op www.manfredloeffen.nl.

Hockeyclub Druten boekt successen

DRUTEN - De jeugd van Hockeyclub Druten doet het goed. Nadat vorige week meisjes A1 al promoveerde naar de sub-topklasse, zijn er afgelopen zaterdag wederom een aantal teams gepromoveerd. Jongens B1 wist ongeslagen eerste te worden in de 3e klasse en promoveert hiermee naar de 2e klasse. Meisjes B2 eindigde, na een spannende wedstrijd tegen mede-kanshebber Bemmel MB3, als eerste in de 2e klasse A. Zij gaan de komende periode hockeyen in de 1e klasse. Het meest indruk maakte meisjes C2. Onder leiding van de 19-jarige coach Marieke Korsten wist het team alle wedstrijden te winnen met een gemiddelde score van vier doelpunten per wedstrijd. De wedstrijd van afgelopen zaterdag, tegen directe concurrent Beuningen MC2, was zwaar, maar werd winnend afgesloten. Het ongeslagen MC2 promoveert hiermee naar de 1e klasse.