testtest
testtest Foto: Hans Barten

Aanstelling nieuwe toezichthouders Drutens Bosje

Op maandag 26 mei 2014 aanstaande om 14.00 uur stelt burgemeester van Riswijk Erik van Dinteren en Chris Smith aan als nieuwe toezichthouders van het Drutens Bosje. Zij krijgen eveneens met de huidige toezichthouders, John Slot en Ton Peters, een diploma sociale vaardigheden uitgereikt.

Toezichthouders zijn van essentieel belang voor het behoud van het Drutens Bosje. Al voor het bos werd geopend, hebben een aantal vrijwilligers aangeboden samen met de gemeente zorg te willen dragen voor het houden van toezicht, het beheer en het verrichten van onderhoud in het Drutens Bosje. Dit is een goed voorbeeld van betrokken burgers en burgerinitiatieven waar de gemeente blij mee is. Stichting Voormekaar begeleidt de vrijwilligers in hun werk als toezichthouders. Leerlingen van het Pax Christi College worden hier in de vorm van maatschappelijke stage bij betrokken. Juist door die gezamenlijke verantwoordelijkheid blijft het Drutens Bosje in goede staat.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Graag nodigen wij u van harte uit voor de aanstelling van de twee nieuwe toezichthouders en de uitreiking van de diploma's aan de nieuwe toezichthouders en huidige toezichthouders.

U bent van harte welkom op maandag 26 mei op 14.00 uur op het gemeentehuis.

Voor meer informatie neemt u contact op met Peggy Verbakel, Communicatie & Voorlichting, gemeente Druten, 0487-580155, 06-51476548, pverbakel@druten.nl en communicatie@druten.nl