Afbeelding
Foto: Reinier Jansen

Kick-off van Sjors Sportief en Sjors Creatief

Algemeen

MAAS EN WAAL - Vanaf volgende week woensdag kunnen leerlingen van de basisscholen in de gemeente Beuningen, Druten en West Maas en Waal op een laagdrempelige manier kennismaken met sportieve en creatieve activiteiten in de regio.

Woensdag 8 februari krijgen alle leerlingen uit het basisonderwijs in de betreffende gemeenten het boekje: Sjors Sportief en Sjors Creatief. 

Officiële Kick-off
In de gemeente Druten en West Maas en Waal wordt er een Kick-off georganiseerd. Voor West Maas en Waal is de Kick- off op basisschool De Laak in Wamel en voor gemeente Druten op basisschool SBO De Dijk in Druten. De wethouders Rob Reuvers (West Maas en Waal) en Gérard de Wildt (Druten) zullen de boekjes aan de leerlingen overhandigen.

Boekje
In het boekje Sjors Sportief en Sjors Creatief is een ruime keuze voor sport, cultuur en techniek opgenomen. Met als doel om op een laagdrempelige manier (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Zo kunnen de kinderen ervaren wat past bij hun interesses en talenten.

Basisschoolleerlingen uit gemeente Druten en West Maas en Waal, uit groep 1 tot en met 8 en leerlingen van SO De Kom, kunnen zich vanaf woensdag 8 februari inschrijven voor activiteiten via www.meedoeninmaasenwaal.nl.  Vanaf 15.30 uur is de inschrijving geopend. Leerlingen van groep 1 tot en met 8 van alle basisscholen in de gemeente Beuningen kunnen zich vanaf woensdag 8 februari inschrijven voor activiteiten via www.beuningensameninbeweging.nl.