Afbeelding
Foto: Molenfeesten Winssen

Molenfeesten Winssen: Winssen loopt uit

vrijdag 2 september 2022 16:00

Elke twee jaar worden in het eerste weekend van september de Molenfeesten gehouden op de prachtige locatie bij de Beatrixmolen in Winssen. Een weekend vol vermaak voor iedereen, van jong tot oud. Het belooft weer een boeiend en afwisselend weekend te worden met voor elk wat wils.

Vrijdag 2 september, 16:00 – 22:00 uur
Winssen loopt uit
Gezellige middag voor iedereen vanaf 50 jaar. Met de professionele tonprater Berry Knapen, muziek van Hedde Ekkes en Request. De entree is gratis. 

Zaterdag 3 september, 14:00 – 16:00 uur
Kindermiddag
Het is tijd voor de kinderen: van stormbaan tot een dansworkshop, van je laten schminken en kappen tot een kindervoorstelling, van zand scheppen met een echte kraan tot armbandjes knutselen. De entree is gratis. 

Zaterdag 3 september, 20:30 – 01:00 uur
Winssense Aovond
Gezellige avond voor iedereen uit Winssen en verre omgeving, met muziek van de gerenommeerde band Familie de Bruyn (bekend van de Nijmeegse vierdaagse) en DJ Marcel. De entree voor deze avond is 10 euro per persoon (voorverkoop 7,50 euro per persoon). Garderobe is aanwezig. 

Zondag 4 september, 12:00 – 17:00 uur
Molenfair
Tientallen marktkramen vormen een lint rond de molen. Er zijn een roofvogelshow, yoga-workshop, loterij en diverse andere activiteiten. Natuurlijk is er ook voor kinderen van alles te beleven. De entree is gratis.

Zondag 4 september, 13:00 – 19:00 uur
Max Matinee
Met vanaf 15:00 uur de Formule 1 vanuit Zandvoort; deze is live te volgen op een groot scherm. Vóór de race en na afloop is er muziek van DJ Koen. De entree is gratis.