Afbeelding
Foto: Harmonie Koningin Wilhelmina Wamel

Jubileumconcert en reünie op 25 juni in het VTC

zaterdag 25 juni 2022 18:30

125 jaar Harmonie Koningin Wilhelmina Wamel

Jubileumconcert en reünie op 25 juni in het VTC

Harmonie Koningin Wilhelmina uit Wamel viert op zaterdagavond 25 juni haar 125-jarig bestaan met een reünie en concert. En dat niet alleen: ook Willem van Zee is dit jaar 25 jaar dirigent van HKW. Het orkest is in die 125 jaar uitgegroeid tot een orkest van hoog niveau. Hiermee trekt het muzikanten uit Wamel en de wijde regio. 

We zouden het fijn vinden om dit jubileum met zoveel mogelijk oud-leden en andere HKW-liefhebbers te vieren en samen herinneringen op te halen. We nodigen u daarom bij deze van harte voor deze feestelijke avond. 

De avond vindt plaats in het VTC in Wamel (Clarissenstraat 2). Om 18.30 uur gaan de deuren open en kan iedereen vast een kijkje nemen bij onze kleine expositie over 125 jaar HKW. Tussen 19 en 20 uur is er een feestelijke ontvangst met volop gelegenheid om elkaar weer in vertrouwde omgeving te ontmoeten. Om 20 uur begint ons jubileumconcert. Het programma bestaat uit de favoriete stukken van het orkest, dirigent Willem van Zee en Wamelse jubilerende bruidsparen. Na het concert is iedereen uiteraard van harte welkom aan de bar. De toegang is gratis. 

Aanmelden voor deze feestelijke avond kan via secretaris@harmonie-wamel.nl (niet verplicht).