Heren 1.
Heren 1. Foto: HCD Druten

Open trainingen heren 1 HCD

Sport

DRUTEN - Als voorbereiding op het seizoen 2022-2023 houdt Hockeyclub Druten een aantal open trainingen voor het team Heren 1. De open trainingen vinden ’s avonds plaats op 18, 25 en 27 mei en op 1, 15 en 17 juni.

Zowel leden als niet-leden (veldspelers en keepers) zijn op deze avonden welkom om kennis te maken met de huidige selectie en om op niveau mee te trainen en zo te bekijken of Heren 1 de nieuwe sportieve uitdaging is voor het volgende seizoen. Op basis van de open trainingen, aanmeldingen en motivatie zal in de tweede helft van juni de definitieve selectie worden bepaald.

Heren 1 staat momenteel op de tweede positie in de 4e klasse en heeft naast de wens om te promoveren ook de ambitie om vervolgens in de 3e klasse verder door te groeien met eigen leden en aanvulling van buitenaf.

Meer informatie
Voor aanmelden voor de open trainingen, vragen over de trainingen, selecties of andere zaken met betrekking tot Heren 1, kan contact worden opgenomen met Svenja Gubbels via mail: tc@hockeyclubdruten.nl of tel. 06-52 15 23 57.