Ondanks goed verdedigend spel kon de tegenstander vaker scoren dan de meiden van NAS. Foto: NAS

Verlies voor NAS ondanks goed spel

BEUNINGEN - NAS D1 verloor zaterdag 14 mei ondanks goed spel de thuiswedstrijd tegen Odio.

De eerste helft verliep moeizaam voor NAS. Odio wist daardoor in de eerste helft drie keer te  scoren. De tweede helft herpakte NAS zich goed en wist Femme er een in te schieten. Een leuke tweede helft om naar te kijken, met meerdere goede kansen. De eindstand werd 1-5.

Zaterdag 14 mei speelden de pupillen F tegen Diosa, voor een aantal meiden de eerste wedstrijd. Het ging al best goed, vooral verdedigend bleven ze er goed bij. Diosa was wel wat verder en speelde sneller over.

Het was een leuke wedstrijd maar het werd 6-2 voor Diosa, met het strafworpen nemen werd het 5-3 voor Diosa.

De aspiranten C speelden in Millingen tegen Odio. Er werd door de meiden van NAS veelvuldig op de korf geschoten maar de bal wilde er niet in. Eindstand 0-9.