V.n.l.r. Oswald Stapper met zijn kleindochter, Ger Loeffen met zijn vrouw, in het midden burgemeester Daphne Bergman, Theo Rutten met zijn vrouw en Willy Kuijpers met zijn vrouw.
V.n.l.r. Oswald Stapper met zijn kleindochter, Ger Loeffen met zijn vrouw, in het midden burgemeester Daphne Bergman, Theo Rutten met zijn vrouw en Willy Kuijpers met zijn vrouw. Foto: Gemeente Beuningen

Lintjesregen in Beuningen

Algemeen

BEUNINGEN - Traditiegetrouw reiken de burgemeesters in onze gemeenten lintjes uit tijdens de jaarlijkse Algemene Gelegenheid, ook wel de lintjesregen genoemd. De lintjesregen vindt in de regel plaats op de laatste werkdag voor de verjaardag van de grootmeester van de Nederlandse ridderorden: Zijne Majesteit de Koning. Dinsdag 26 april ontvingen vier inwoners van gemeente Beuningen een Koninklijke onderscheiding. In de gemeente Druten ontvingen eveneens vier inwoners een Koninklijk lintje en in gemeente West Maas en Waal werden drie inwoners Koninklijke onderscheiden.

In Beuningen werden op dinsdag 26 april om 10.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Beuningen vier Koninklijke onderscheidingen uitgereikt door burgemeester Daphne Bergman.

De heer W.M.G. (Willy) Kuijpers uit Weurt is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.
De heer G.H. (Ger) Loeffen uit Beuningen is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
De heer T.P.M. (Theo) Rutten uit Beuningen is benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.
De heer O.S.W. (Oswald) Stapper uit Beuningen is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.