Afbeelding
Foto: Wendy Kuyf

Oldtimer Voorjaarsrit

Algemeen

HERNEN - Na twee jaar beperkt te zijn door corona, is het eindelijk weer verantwoord mogelijk om een oldtimerrit te organiseren door de Brabantse club “Klassiek Mechaniek Zeeland” en wel op zondag 1 mei in Hernen.

En bij menig oldtimerbezitter, begint het alweer behoorlijk te kriebelen, om de geliefde oldtimer of exclusieve auto, weer eens uit te laten, tijdens een rit van circa 100 km lang! Een goede reden dus, om op zondag 1 mei in te schrijven bij de Voorjaarsrit van KMZ.

Deze gaat van start bij “Ontmoetingscentrum De Mijlpaal”, Tunnelpad 3, in Hernen. Inschrijven kan vanaf 11.00 uur, tot 12.00 uur. De start is vanaf circa 12.00 uur.

Men verwacht dat er weer circa 100 oldtimers luxe en vrachtauto’s van start gaan, voor een route door een deel van het Land van Maas & Waal, de Ooijpolder een klein stukje Duitsland en Brabant. Ook bezitters van exclusieve auto’s mogen inschrijven.

De route voert de deelnemers ook ditmaal zoveel mogelijk over rustige landelijke binnenwegen, via Hernen, Beuningen en (buiten het centrum van Nijmegen om), naar de Ooijpolder om uiteindelijk in het Brabantse Zeeland, bij Zalencentrum “Het Witte Huis” te finishen.

Daar zijn alle deelnemende oldtimers vanaf circa 15.00 uur, weer uitgebreid te bezichtigen en kunnen de deelnemers nog ruimschoots nagenieten met zicht op de auto’s want voor ruime en veilige parkeergelegenheid is gezorgd.

Deelname voor leden van KMZ is gratis, inclusief een aantal consumpties en rallybord.

Ook niet-leden met een oldtimer kunnen meerijden, maar hen wordt een bijdrage van 12 euro gevraagd, exclusief de kostprijs 3 euro voor een rallybord wat het hele jaar door bij deze ritten kan worden gebruikt. (Vrijblijvend) 

Voor contact of meer informatie over KMZ zie: www.k-m-z.nl. Of telefonisch met Ben van Nuland, 06-23629918.

Afbeelding
Afbeelding