Afbeelding
Foto: OC Dreumel

Gein op het plein in Dreumel

woensdag 27 april 2022 10:30

DREUMEL - Het Ekershof is op Koningsdag de plek waar het gebeurt in Dreumel. Het belooft een gezellige dag te worden, met onder meer een kleedjesmarkt, spelletjes en Gein op het Plein.

Koningsdag start met de versierde fietsenoptocht vanaf D’n Hoender. Opstellen vanaf 10.30 uur, en vertrek om 10.45 uur. De route gaat via de Nieuwstraat, Dorpsstraat, Hofhooistraat, Rooijsestraat, Molenstraat, Wilhelminastraat, Hienkershoff en de Rooijsestraat naar het Ekershof.

Om 13.00 uur starten de activiteiten op het plein. Iedereen kan op een eigen kleedje spullen verkopen. Bij de kraam met de grote kroon is een spellenkaart te koop, waarmee kinderen kunnen deelnemen aan diverse spellen en een lekkere versnapering krijgen. Ook koopt men hier loten voor de loterij.

Tijdens Gein op het Plein kan iedereen meedoen aan races, waaronder de zeepkistenrace. De schans is minder hoog dan voorheen. Vooraf inschrijven is niet nodig. Er is tevens een Formule1 simulator, een pitstop challenge en een kids verkeersplein.

Locatie