Kasteel Wijchen weer open
Kasteel Wijchen weer open Foto: Dick Vogelzang

Meivakantie in Museum Kasteel Wijchen

Algemeen

WIJCHEN - Ontdek in de meivakantie, van zaterdag 23 april tot en met zondag 8 mei, Museum Kasteel Wijchen. Het museum organiseert extra activiteiten voor jong en oud. 

Woensdag 27 april (Koningsdag) en woensdag 4 mei kunnen kinderen deelnemen aan een leuke knutselactiviteit. Het knutselen is tussen 13.00 en 17:00 uur in de Ridderzaal. Je kan gewoon binnenlopen en meedoen. Deelname op vertoon van een museumticket, geen extra toeslag.

Wandelingen Wijchen in WOII
Op Bevrijdingsdag, donderdag 5 mei, organiseert Museum Kasteel Wijchen wandelingen door Wijchen met als thema WOII. Gidsen van het museum nemen je mee langs locaties die een rol hebben gespeeld in de Tweede Wereldoorlog. Oorlogsherinneringen, persoonlijke en lokale verhalen over de bezetting en bevrijding. De gidsen vertellen je er alles over.

De wandelingen starten om 14:00 uur. Voor de wandeling is reserveren vooraf niet nodig. Maximaal 15 deelnemers per gids. Er zijn 2 gidsen beschikbaar. Deelname op vertoon van een museumticket, geen extra toeslag.

Moederdag
Zondag 8 mei is het Moederdag en zet Museum Kasteel Wijchen alle moeders in het zonnetje. Moeders die op 8 mei het museum bezoeken worden verrast met een kleine attentie.

Voor meer informatie: www.museumwijchen.nl.