sport

Eerste zege AVIOS/DBV

MAASBOMMEL - In verband met de nieuwbouw in Batenburg werd de ‘uitwedstrijd’ tegen Batavia in Maasbommel gespeeld.

Daar bleek AVIOS/DBV veel te sterk voor Batavia en was eindelijk de eerste zege daar. Al na een minuut is er de voorsprong. De keeper redt op een inzet van Djordey, Pieter is alert 1-0. Daarna is AVIOS/DBV de betere ploeg maar verzuimd verder afstand te nemen. Na een half uur is er uit het niets een kans voor Batavia maar Dide redt. Na een prima aanval is het opnieuw Pieter die scoort, 2-0 rust.

De tweede helft start met een kopkans voor Djordey, die gaat helaas naast. Batavia dringt aan, krijgt een grote kans, maar opnieuw staat Dide in de weg. In de 65e minuut is de wedstrijd beslist als Luke een verkeerde terugspeelbal afstraft: 3-0. Djordey scoort fraai de 4-0 en via een penalty van Stijn wordt de eindstand 5-0.

Volgende week speelt AVIOSDBV thuis tegen SCD in Maasbommel om 14:00 uur.