Klaprozen
Klaprozen Foto: Anita Willems

Theatervoorstelling Troost Rouwen in coronatijd

donderdag 28 oktober 2021 20:00

Theatergroep EnToen brengt TROOST, een betekenisvolle, hartverwarmende voorstelling met prachtige liedjes, begeleid op piano, mondharmonica en gitaar.

Hoe is het om op afstand afscheid te moeten nemen? Elkaar niet te kunnen troosten? Om er niet bij te kunnen zijn? Hoe voelt het troosten zonder schouder, wat doet zo’n mondkapje met ons? In deze integere en persoonlijke voorstelling gaan de spelers, samen met publiek, op zoek naar wat wél kan, wat kracht geeft, en hoe je troost vindt en biedt in deze moeilijke tijd. 

De voorstelling is van 20.00 tot 21.30 uur en wordt kosteloos aangeboden, inclusief een kopje koffie bij binnenkomst. Na afloop van de voorstelling is er nog gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten in de foyer. Deze consumpties zijn voor eigen rekening. In verband met de maximale capaciteit van het theater dient u zich aan te melden en het aantal kaarten voor de vrije zit te reserveren via bedrijfsbureaureijers@monuta.nlof via telefoonnummer 026- 442 4225.Corona toegangsbewijs QR code met ID verplicht. Parkeergelegenheid in de Mus is Parkeergarage.

De voorstelling is donderdag 28 oktober in Stadstheater Arnhem, Velperbinnensingel 10 in Arnhem. Inloop 19.15 uur.

Locatie