Middenvelder Rik van Beuningen in duel tegen Avios/DBV.
Middenvelder Rik van Beuningen in duel tegen Avios/DBV. Foto: Marcel van Baren

DSZ1 eenvoudig door in de beker

BOVEN-LEEUWEN - Omdat DSZ1 was ingedeeld in een poule met slechts 3 teams, werd er door DSZ afgelopen zondag alweer de laatste bekerwedstrijd in de poulefase gespeeld.

In de eerste wedstrijd uit bij RODA’28 werd een 5-2 overwinning behaald.

Zondagmiddag kwam Avios/DBV1 op bezoek in Boven-Leeuwen. De gehele eerste helft zou het spel op en neer golven met kleine kansjes. Grote kansen bleven voor beide teams uit. Pas na rust kon DSZ het verschil maken. Al rap werd het 1-0 door Maarten van Dreumel. En nadat aanvoerder Bram van Baren vlak daarna de 2-0 scoorde, was het verzet van Avios/DBV definitief gebroken. DSZ had de score in het vervolg van de wedstrijd zeker moeten uitbreiden. Het bleef echter bij een 2-0 overwinning. Met deze 2 winstpartijen is DSZ nu verzekerd van de volgende ronde.

Door: Marcel van Baren