Logo OogCafé Druten
Logo OogCafé Druten Foto: Harry van Deelen

Oogcafé Druten herstart met lunch en bingo

donderdag 23 september 2021 12:30

DRUTEN - Oogcafé Druten gaat weer van start met diverse activiteiten. Het Oogcafé is speciaal voor mensen met een een visuele beperking.

De werkgroep Omzien van het Oogcafé Druten heeft allerlei activiteiten op het najaarsprogramma staan en wil belangstellenden hierover informeren tijdens een gezamenlijke lunch op donderdag 23 september. De bijeenkomst is in de Boudewijn de Groot Zaal in de Bogerd in Druten. Tijdens de bijeenkomst worden bezoekers geïnformeerd over alle activiteiten die op het programma staan de komende tijd.
Bezoekers krijgen een 3-gangen menu voorgeschoteld met aansluitend een gezellige bingo. De kosten bedragen 4 euro per deelnemer. Aanmelden voor de lunch en bingo vóór 20 september via oogcafedruten@gmail.com of bel naar Harry van Deelen van OogCafé Druten via: 06-10250015. De middag duurt van 12.30 tot 15.00 uur, inloop vanaf 12.15 uur.

Coronaregels
Tijdens de bijeenkomst worden deelnemers geacht zich aan de de coronaregels te houden. Entree is alleen mogelijk met geldige vaccinatie of negatieve test.

Locatie