Caine, Miriam en Theo Reijers.
Caine, Miriam en Theo Reijers. Foto: John van Gelder

Eetwinkel Enzo viert 10-jarig jubileum

Algemeen

DRUTEN - Miriam en Theo Reijers zijn door de wol geverfde horecamensen. Samen met zoon Caine hebben ze met hun Eetwinkel enZo al tien jaar lang Druten en omgeving voorzien van sushi, frites en snacks, vanuit hun pand aan de Karel Doormanstraat in Druten.

‘Wij gaan voor de beste kwaliteit, al dertig jaar. Onze zaak heeft een sfeervol zitgedeelte en een aangename wachtruimte en we blijven de komende jaren op dit adres ons vak uitoefenen. We hebben in deze straat eigenlijk geen passanten, maar de klanten weten ons prima te vinden. Ze komen uit de wijde omgeving en zeven dagen in de week, puur voor onze producten’, vertelt Miriam gedreven.

Aparte keukens
Theo vult haar aan: ‘We hebben twee aparte keukens en onze formule als niet-Aziaten is behoorlijk uniek: sushi altijd vers bereid en de vele friettoppings, zoals Mexicaans gehakt en pulled pork, maar ook zalm met brie. Hiermee zijn wij onderscheidend. Veel komt uit eigen keuken, zoals onze zelf gesneden biologische friet.’
Met gepaste trots wijzen de twee op ‘onze in Maas en Waal wereldberoemde Harry van der Aa-schnitzel’. Een hele mond vol, letterlijk en figuurlijk.

Nieuw sushiconcept
De sushi wordt kort voor het afhaalmoment bereid en dat merk je aan de smaak. Binnenkort gaat een nieuw sushiconcept van start, waarbij sushi eten op een andere manier wordt gepresenteerd. Het ruime assortiment dat in het cafetaria annex sushicorner over de toonbank gaat is eveneens leverbaar via de food car, die in te zetten is op (thuis)feesten en evenementen.

A-producten
‘Natuurlijk leveren wij ook vegetarische producten en hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom gebruiken wij steeds meer duurzame verpakkingen. Wij zijn echte Drutenaren, hier ligt ons hart en we willen graag een verrassende en onderscheidende uitstraling hebben. Wij merken dat kwaliteit altijd wint en betrekken onze A-producten van de betere leveranciers en de keurslager. Ontwikkeling staat bij ons nooit stil. We willen nog groeien en zien veel mogelijkheden door de nieuwe wijk die hier gerealiseerd is.’

Acties
Miriam en Theo Reijers hebben het druk. Bijvoorbeeld met de 10-euro-acties van 6 tot en met 12 augustus, ter gelegenheid van het jubileum. Voor meer informatie zie de folder, social media of website: www.eetwinkelenzo.nl.

Door Ton van Hulst