Neil Bas en Hans van der Wielen.
Neil Bas en Hans van der Wielen. Foto: John van Gelder

Neil Bas neemt autobedrijf Hans van der Wielen over

Zaken

DRUTEN - Autobedrijf Hans van der Wielen is al bijna dertig jaar een begrip in de regio. De inmiddels 66-jarige eigenaar vond het echter tijd worden om een stapje terug te doen. Werknemer en allround monteur Neil Bas neemt het stokje van hem over.

Neil Bas ontwikkelde zich bij autobedrijf Hans van der Wielen tot allround automonteur. Van sleutelen, banden wisselen en het verzorgen van apk’s tot in- en verkoop en receptiewerk, na dertien jaar is de Drutenaar overal in thuis. En vanaf eind september draagt het bedrijf dan ook zijn naam; Neil Bas carservice. Met de overname gaat de Profile vestiging verder als universeel garagebedrijf. Auto’s van alle merken zijn welkom. Zowel jong als oud. En ja, ook klassiekers kunnen hier op service rekenen. Neil benadrukt dat de expertise als bandencentrum blijft. De werkplaats beschikt immers over uitlijn-apparatuur. Ook blijft de bandenopslag mogelijk.
Hoewel er voor de klant, afgezien van de naam, niks verandert, streeft Neil Bas ernaar dat het autobedrijf nog klantvriendelijker wordt. ‘Mensen moeten zich hier op hun gemak voelen. Ze moeten erop kunnen vertrouwen dat hun auto bij ons in goede handen is. Wat dat betreft heb ik wel een naam hoog te houden’, aldus Neil.

Oldtimers
Hans van der Wielen verdwijnt overigens niet helemaal uit beeld. Hij gaat zich echter alleen nog bezighouden met de in- en verkoop van oldtimers. ‘Wat begon als een hobby, en vervolgens werk werd, wordt nu weer mijn hobby’, zegt hij lachend. In de showroom staat een dertigtal klassieke bolides van uiteenlopende merken. ‘Uiteraard perfect onderhouden’, zegt hij trots.

Neil Bas carservice is zes dagen per week geopend. Een afspraak maken kan via tel. 0487-515105 of per mail: info@nbcarservice.nl. De showroom van autobedrijf Hans van der Wielen is voorlopig nog van maandag tot en met vrijdag geopend.