Het team van Via Moda.
Het team van Via Moda. Foto: John van Gelder

Via Moda bestaat 20 jaar!

Zaken

Feest bij Via Moda dameskleding 

DRUTEN - Dameskledingzaak Via Moda aan de Hogestraat 69-04 bestaat dit jaar twintig jaar en viert dit heuglijke feit op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 september met een feest vol leuke verrassingen en acties voor de klanten.

Petra de Groot, eigenaresse van Via Moda dameskleding, is heel blij met en trots op het twintigjarig bestaan. ‘Ik kijk heel tevreden terug op die tijd en het voelt helemaal niet dat het zo snel gaat’, vertelt Petra enthousiast. ‘We werken met een heel fijn, trouw team bestaande uit vier personen. Dat gaat perfect zo samen.’

Laagdrempelig en gezellig
Via Moda dameskleding staat bekend om haar laagdrempeligheid en gezelligheid. ‘Het gewone sfeertje, daar gaat het om’, vertelt Petra. ‘Niks moet, we zijn relaxed en niet opdringerig naar klanten toe. We bedienen een grote doelgroep, van de jongedame van achttien jaar, haar moeder en haar oma. Alle generaties kunnen hier slagen. We hebben dan ook verschillende merken waarmee we kunnen mixen en in diverse prijsklassen. Elke twee weken zorgen we voor verfrissende nieuwe indeling van de modeartikelen in de winkel verdeeld over twee verdiepingen. Dat werkt prettig.’
Petra: ‘We blijven er mooie jaren van maken met de nieuwste mode en we proberen steeds een zo goed mogelijke collectie samen te stellen waar we zelf helemaal achterstaan.’ Petra kijkt uit naar het jubileumfeest en hoopt veel klanten te mogen begroeten om samen het twintigjarig bestaan van Via Moda te vieren.

Social media
Via Moda dameskleding is te volgen op Facebook Via-Moda-dameskleding en ook op Instagram viamoda_dameskleding zijn er dagelijks nieuwe posts met de nieuwste items op modegebied, wat een mooie indruk geeft van alles wat Via Moda dameskleding haar klanten te bieden heeft, in het echt te bewonderen aan de Hogestraat 69-04 in Druten.