Logo demaasenwaler.nl
<p>De offici&euml;le opening</p>

De officiële opening

(Foto: Yasmin Hargreaves)

Vernieuwde Albert Heijn Beuningen open

  Zakelijk

Vernieuwde Albert Heijn Beuningen open

BEUNINGEN - De verbouwing van de Albert Heijn in Beuningen is afgerond. Vandaag, 13 april, openden medewerkers Nicole Zant-de Haan en Jorn Reuvers officieel de vernieuwde supermarkt. De winkel heeft nu het allernieuwste winkelconcept. Klanten vinden er een veel uitgebreider assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, maaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat snel met 14 zelfscankassa’s.

Albert Heijn Beuningen heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse producten en diepvries aan de lokale voedselbank geschonken. “Heel erg fijn dat we Voedselbank Wijchen & Beuningen op deze manier extra kunnen ondersteunen”, aldus supermarktmanager Yeliz Ates.

Vers
Al meteen na binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn word je verrast met een wereld van verse groente en fruit. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan gemakkelijker dan ooit, mede dankzij een gevarieerd assortiment ultraverse maaltijden, verspakketten en maaltijdsalades. Bij de bakkerij komt de hele dag door heerlijk vers afgebakken brood uit de oven. Je vindt er ook lekkere taarten, gebak, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades, noten, olijven en andere borrelhapjes. Ook zijn er nu vers in de winkel gegrilde lekkernijen zoals kippenvleugels en gehaktballetjes.

Vernieuwingen
Er zijn veel digitale vernieuwingen. Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over lekkere seizoensproducten en bieden verrassende recepten. Met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. Op het versplein zorgt dry misting, een systeem dat groente en fruit goed op temperatuur houdt, dat alles langer vers blijft. Er is meer betaalgemak want, naast diverse gewone kassa’s, zijn er 14 zelfscankassa’s. Yeliz Ates: “Ook valt voordeel bij ons voortaan niet meer te missen. We hebben een grote Bonusstraat waar aanbiedingen handig bijeen staan.”

Positief
De verbouwing was ingrijpend, maar het resultaat mag er zijn! Albert Heijn Beuningen is nu een ruim opgezette supermarkt met brede gangpaden en overzichtelijk ingedeelde afdelingen. De eerste reacties van klanten zijn positief. “We krijgen veel complimenten over het moderne interieur en het uitgebreide assortiment”, zegt Yeliz Ates. “Ook zijn klanten blij dat de gemoedelijke sfeer van voor de verbouwing is gebleven en dat er weer een OV-chipkaart oplaadpunt is. Deze vind je bij de servicebalie.”

Albert Heijn aan het Kerkplein 72 in Beuningen is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 10:00 tot 19:00 uur. Parkeren kan, met de blauwe schijf, op drie terreinen rondom de winkel.

Meer berichten