Digitaliseringsvouchers voor mkb-bedrijven regio Arnhem-Nijmegen
Logo demaasenwaler.nl

Digitaliseringsvouchers voor mkb-bedrijven regio Arnhem-Nijmegen

  Zakelijk

REGIO - Mkb-ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen kunnen vanaf 1 maart 2021 vouchers aanvragen voor hulp bij digitalisering, bijvoorbeeld om een webwinkel op te starten of app te ontwikkelen. Vanaf 23 februari zijn er ook gratis webinars over de mogelijkheden en kansen in digitalisering.

De meeste mkb’ers beseffen, mede door de ontwikkelingen rondom Covid-19, dat digitalisering kansen met zich meebrengt voor groei en innovatie. Vaak hebben zij echter niet het geld, de tijd en de kennis om deze daadwerkelijk te benutten. Vanuit het programma MKBDeal Sm@rt Together Regio Arnhem-Nijmegen worden midden- en kleinbedrijven in de regio geholpen bij uiteenlopende vragen en investeringen rond digitalisering.

Middels online informatiesessies krijgen mkb-ondernemers informatie over het voucherprogramma, de leveranciers en de digitaliseringsmogelijkheden. Op de website is tevens een uitgebreide lijst van regionale digitaliseringsleveranciers te vinden. De informatieve webinars starten 23 februari. Vanaf 1 maart kunnen ondernemers een voucheraanvraag op de website indienen.

De diensten moeten bij leveranciers in de regio Arnhem-Nijmegen worden afgenomen. Zo wordt er een intensieve samenwerking tussen mkb-ondernemers en digitaliseringsleveranciers gestimuleerd en krijgt de regionale economie een impuls. De regeling loopt per gemeente tot het budgetplafond is bereikt.

Voor meer informatie over de voucherregeling en het aanmelden voor de webinars, zie: smarttogether-arnhemnijmegen.nl.

Meer berichten