Logo demaasenwaler.nl
<p>Ineke en Ton Thuss.</p>

Ineke en Ton Thuss.

(Foto: Ineke en Ton Thuss. Eigen foto.)

Overname 40-jarige Primera

  Zakelijk

DRUTEN - Primera Druten bestaat deze maand 40 jaar. Een tijd die centrumondernemers Ton en Ineke Thuss volgens eigen zeggen niet hadden willen missen. Ze hebben altijd vol enthousiasme en nooit met tegenzin in de winkel gestaan, maar nu wordt het tijd om het stokje over te dragen.

In 1980 zijn Ton en Ineke Thuss begonnen met de ‘Music Shop’, een winkel met elpees, later in 1985 werden dat cd’s. Toen er in 1995 het pand naast hun winkel vrijkwam, huurden ze dat erbij en startten ze met Primera. Ton vertelt: ‘In 2018 zijn we met de winkel verhuisd naar een pand pal naast onze winkel met een compleet nieuwe inrichting, waardoor we nu een van de grootste Primera-winkels van het land zijn.’

Na 40 jaar wordt het tijd voor Ton en Ineke om van hun pensioen te gaan genieten. Per 1 oktober is de winkel verkocht en nemen Gerhard en Charles, twee enthousiaste ondernemers, de winkel en het personeel over. ‘Daar zijn we heel blij mee. Wij willen alle klanten hartelijk danken voor het vertrouwen al die jaren’, besluiten Ton en Ineke.

Gemakswinkel Primera Druten is te vinden aan de Hogestraat 67c. Info: www.primera.nl/primera-druten.

Meer berichten