Logo demaasenwaler.nl
Evelien Groeneveld
Evelien Groeneveld (Foto: Het Keukenontwerp Bureau)

Installatietekening voor nieuwbouw zonder keuken te kopen

  Zakelijk

DRUTEN - Bij Het Keukenontwerp Bureau, nu gevestigd in Druten, kunnen klanten bij Evelien Groeneveld terecht voor het ontwerpen of renoveren van interieur, badkamer en keuken. Evelien is al vijftien jaar specialist op keukengebied en werkt volledig onafhankelijk.

Bij Het Keukenontwerp Bureau kunnen klanten ook een technische of installatietekening laten maken. Dit biedt uitkomst, met name voor mensen die een nieuwbouwwoning gekocht hebben. De handtekening voor een nieuwe woning is amper gezet of de aannemer wil de technische tekening voor de nieuwe keuken al hebben. Bij Het Keukenontwerp Bureau wordt deze tekening gemaakt, zonder dat je de keuken al hoeft te kopen.

Sommige mensen hebben al een goed beeld van hun gewenste keuken. Mensen die twijfelen over bijvoorbeeld de beste opstelling, kunnen een adviesgesprek inplannen. Dit adviesgesprek kan coronaproof bij de mensen thuis plaatsvinden of via skype. In beide gevallen wordt het plan uitgewerkt en wordt er een installatietekening gemaakt, die geschikt is voor de aannemer. Bij de opstelling wordt enkel gekeken naar de stijl. Er wordt niet gekeken naar de afwerking van de keuken. Hier kunnen de klanten nog maanden over nadenken en hoeven dus niet aan het begin van het proces al hun keuze te maken of direct over te gaan tot aanschaf van de keuken. Kijk voor meer informatie op: www.hetkeukenontwerpbureau.nl/werkwijze.

Open Woon Dag
Zondag 4 oktober is Het Keukenontwerp Bureau aanwezig bij ‘Bij Nett Lifestyle’ tijdens de Open Woon Dag. Maak deze dag kennis met Evelien. Ze is tussen 12.00 en 17.00 uur aanwezig om vragen te beantwoorden op keukengebied. Adres: Hogestraat 83, Druten.

Meer berichten