Logo demaasenwaler.nl
Dorien Schonenberg.
Dorien Schonenberg. (Foto: Dorien.nl)

Definitief ontharen 2.0 bij Dorien.nl

  Zakelijk

DRUTEN - Ontwikkelingen in de beauty- en anti-ageing wereld staan nooit stil. Zo ook op het gebied van definitieve ontharing. Dorien.nl Anti-Ageing Center in Druten heeft daarom de nieuwste en meest effectieve apparatuur op dit gebied in huis gehaald. Met de Soprano ICE Platinum tilt het instituut de behandelingen voor permanent ontharen naar het hoogste plan.

Soprano ICE Platinum, het neusje van de zalm

Dorien.nl is als ANBOS erkend specialist ontharingstechnieken al een kleine twintig jaar bezig met definitief ontharen. Altijd met de beste apparatuur en de beste ontharingsspecialisten.

De markt van professionele ontharingsapparatuur heeft de laatste jaren een enorme vlucht doorgemaakt. Deze nieuwe ontwikkelingen komen samen in de Soprano ICE Platinum; het eerste en enige apparaat dat de drie meest effectieve lasergolflengten combineert. De effectieve behandeling is veilig, snel, pijnloos en is ook geschikt voor de getinte en donkere huid.

Dorien Schonenberg

Dorien Schonenberg, eigenaresse van Dorien.nl, is geen onbekende in beautyland. Haar salon aan huis bouwde zij uit tot een groot anti-ageing instituut in Druten waar uitsluitend wordt gewerkt met de meest geavanceerde apparatuur.

In 2014 lanceerde Dorien, in nauwe samenwerking met vooraanstaande laboratoria, een hoogwaardige productlijn Beauty By Dorien.

Meer berichten