Logo demaasenwaler.nl
Foto: Fanny pack

Het jaar rond met een eigen fanny pack

  Zakelijk

Wie meent dat je de fanny pack ofwel de bekende heuptas alleen draagt als je op vakantie bent, heeft het mis. Deze bijzondere tas heeft meer om het lijf. En is het hele jaar door te gebruiken.

Zomer
Laten we eerst met die zomervakantie beginnen. Dan is de fanny pack natuurlijk super. Je draagt er al je waardevolle spulletjes in als je even op pad gaat. Geen gezeul met een rugzak of een zware schoudertas. Handig!

Maar naast deze functionaliteit is de heuptas ook goed in te zetten als je een fietstocht maakt. Alles bij de hand en geen gezeul met tassen onder snelbinders of tassen op je rug.

De fanny pack is daarnaast een eye catcher voor wie een festival bezoekt. Dan kun je eigenlijk niet zonder. Het is de meest handige en handzame tas voor al je spullen die je nodig hebt als je je op het festivalterrein bevindt. En lekker dansen en springen met een fanny pack? Geen probleem.

Herfst
We laten de zomervakantie voorbij gaan en zetten onze koers richting de herfst. Ligt de fanny pack dan in de kast bij de zomerspullen? Nee hoor. Je draagt deze tijdens je herfstwandeling in het bos, op je fietstocht door een dek van vallende gele blaadjes en de herfst kent ook nog wel eens een Indian Summer. Laat die niet aan je voorbij gaan. Ga naar buiten! En dan neem je wederom je spullen handig mee in deze tas.

Winter
Laten we het hopen dat het weer eens kan, alhoewel het alweer een aantal jaartjes geleden is: schaatsen. Schaatsen op natuurijs is voor ons Nederlanders een van de geneugten van het leven. Het laat zich raden dat je dan de autosleutel en een stuk chocolade in je fanny pack met je meedraagt. En zelfs een klein slijpsteentje past erin. Voor de diehards.

Voorjaar
Sowieso is de heuptas makkelijk in gebruik voor wie buitensporten aanhangt. Wandelen, hiken, klimmen, trailen, fietsen, mountainbiken. En als je het voorjaar ruikt en hiervan houdt, dan wil je er op uit. Doen! Het is gezond, je wordt er blij van en die zonnestralen zorgen weer voor de nodige portie vitamine D. We kunnen niet zonder.

Het maakt dat de tas het hele jaar door gebruikt kan worden, bij elke weersomstandigheid en op ieder moment van de dag. Noemen we het tas en geen tasje? Laten we dat vanaf nu afspreken. Een fanny pack mag dan wel een van de kleinste tassen zijn, maar een tasje is het allerminst. Het is een functioneel en goed ontworpen tas. Eigenlijk heel slim ontworpen omdat deze weliswaar compact is, maar verrassend veel ruimte biedt.

En dan nog even over ons modebeeld waar de fanny pack niet meer uit weg te denken is. We weten het, er zijn voor- en tegenstanders. Maar die tegenstanders hebben veelal nog het jaren tachtig beeld voor ogen. Zo'n slap hangend tasje op net de verkeerde buik. Zo is het tegenwoordig niet. Wist je dat er fanny packs bestaan die maar liefst vijftienhonderd dollar kosten? Als Kim Kardashian er eentje draagt, gaat het hard.

Zo ver hoeft het niet te gaan. THEBAGSTORE heeft heel functionele en vooral te gekke fanny packs voor totaal andere prijzen. Hoef je niet van te schrikken en er is een ruime keuze. En uiteraard: hele jaar door.

Meer berichten