Logo demaasenwaler.nl
Cheque overhandiging van €10.000,- vuit handen van accountmanager MKB Paul Thonen van de Rabobank aan Kees Willems van camera werkgroep van Bedrijvenpark Veesteeg.
Cheque overhandiging van €10.000,- vuit handen van accountmanager MKB Paul Thonen van de Rabobank aan Kees Willems van camera werkgroep van Bedrijvenpark Veesteeg. (Foto: bedrijvenpark Veesteeg)

Bedrijvenpark Veesteeg gaat voor camerabeveiliging

  Zakelijk

BOVEN-LEEUWEN/BENEDEN-LEEUWEN - Donderdagavond 19 juni is tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van bedrijven park Veesteeg besloten om het camerabeveiligingsplan uit te rollen over beide industrieterreinen Veesteeg-Oost en Veesteeg-West. Het bedrijvenpark Veesteeg bevat bedrijven aan de Van Heemstraweg en Expeditieweg te Boven-Leeuwen en De Veesteeg en Onderstal te Beneden-Leeuwen.

Mede dankzij een donatie van €10.000 van Rabobank Maas en waal en Oost Betuwe is het project budgetair rond gekomen en kan begonnen worden met de aanleg. Kees Willems (Global Paint) van het cameraprojectteam, mocht uit handen van Rabobank account manager Paul Thonen een de cheque van €10.000 in ontvangst nemen. Ook de Gemeente West Maas en Waal heeft een mooie bijdrage geleverd.

Het aantal leden van beheervereniging Bedrijvenpark Veesteeg is afgelopen jaar explosief gegroeid, naar 60 leden. Nagenoeg alle gevestigde ondernemers zijn nu lid van de beheervereniging (bedrijvenpark Veesteeg). Inspanningen van het bestuur hebben geleid tot hoge betrokkenheid van de ondernemers ten aanzien van veiligheid van het inmiddels met een KVO-B gecertificeerd industrieterrein. Middels het toekomstige uitgebreid netwerk van 13 camera's, waarbij alle verkeerstromen van en naar het industrieterrein 24x7 worden gemonitord, hopen de leden dat onveiligheidsgevoelens verdwijnen en illegale activiteiten zullen verminderen. Dergelijke systemen op gelijksoortige industrieterreinen laten een reductie zien van de incidentencijfers van maar liefst 90%.

De totale investering wordt door alle leden gedragen en tevens hebben enkele grote ondernemingen zich garant gesteld voor een lening aan de beheervereniging om alle investeringskosten te kunnen dragen.

Meer berichten