Logo demaasenwaler.nl
Foto: Maurice Gremmen

Mobi Verhuur neemt De Graaf Verhuur over

  Zakelijk

DRUTEN/BENEDEN-LEEUWEN - Sinds 1998 staat De Graaf Verhuur uit Druten in de wijde omtrek bekend als de (verhuur)partner bij uitstek op het gebied van sanitaire voorzieningen als: toiletwagens, plaszuilen en afvoerbenodigdheden. In de afgelopen 21 jaar verzorgden eigenaren Roel en Linda de Graaf met hun bedrijf de sanitaire voorzieningen op talloze bekende en minder bekende evenementen. Nu, na iets meer dan twee decennia, dragen zij hun bedrijf met vertrouwen over aan Joey Reuser van Mobi Verhuur uit Beneden-Leeuwen.

Toen Roel en Linda de Graaf besloten om hun bedrijfsactiviteiten elders onder te brengen, was de keuze voor Mobi Verhuur als overnamekandidaat snel gemaakt. 'In de afgelopen 10 jaar hebben we zeer nauw en bovendien prettig met Joey samengewerkt', vertelt Roel. 'Om ons bedrijf, dat we met veel plezier hebben opgebouwd tot dat wat het nu is, aan hem over te dragen voelt dan ook zeer vertrouwd', vult Linda hem aan.

Uitbreiding

Voor Joey, die er bewust voor koos om in de afgelopen jaren met De Graaf Verhuur samen te werken in plaats van te concurreren, vormt de overname nu een waardevolle aanvulling op het bestaande assortiment van zijn bedrijf Mobi Verhuur, dat zich richt op evenemententoebehoren en sanitaire voorzieningen.

Bekend gezicht

Klanten van beide bedrijven kunnen in de toekomst dan ook blijven rekenen op dezelfde service, oplossingsgerichtheid en flexibiliteit die zij gewend zijn, maar dan onder gebracht bij één bedrijf, met één aanspreekpunt. 'Dat laatste vind ik erg belangrijk', vertelt Joey, inmiddels een bekend gezicht in de wijde regio. 'Klanten kunnen namelijk altijd op mij bouwen, daar sta ik voor, net als mijn partner en rechterhand Karina.'

Meer berichten