Logo demaasenwaler.nl
V.l.n.r. Inge en Bas Gijsbers, Peter en Ineke van Laar.
V.l.n.r. Inge en Bas Gijsbers, Peter en Ineke van Laar. (Foto: John van Gelder)

Afferdens bedrijf Van Laar's Hoveniers wordt Tuin-Element

  Zakelijk

AFFERDEN - Van Laar's Hoveniers heeft een nieuwe eigenaar. Begin dit jaar droegen Peter en Ineke van Laar hun onderneming over aan Bas en Inge Gijsbers. De twee jonge ondernemers zetten het hoveniersbedrijf voort onder de naam Tuin-Element.

Bas en Inge hebben ruime ervaring in het vak. In het Westen runden ze de afgelopen twaalf jaar hun eigen hoveniersbedrijf, waar ze tal van tuin- en groenprojecten realiseerden. De roots van Inge brachten de twee naar de regio Nijmegen, alwaar het aanbod van Van Laar's Hoveniers op hun pad kwam. 'Peter en Ineke wilden een stapje terug doen, Inge en ik wilden graag dichter bij huis een bedrijf runnen. Deze overname bleek de perfecte realisatie van ons beider plannen', aldus Bas. Naast Tuin-Element runnen Bas en Inge de onderneming Boom-Element, die gespecialiseerd is in boomverzorging en -advies. Zelf heeft Inge een ontwerpbureau, waarin ze zich richt op het ontwerp van tuinen, parken en stedelijke & landschappelijke buitenruimten.

Wat voor ondernemersechtpaar Van Laar belangrijk was bij de keuze voor een overnamekandidaat, was de goede zorg voor 'de jongens', ofwel de medewerkers. 'Bas en Inge hebben zoveel ervaring met het runnen van een bedrijf dat we het bedrijf vol vertrouwen aan hen overdragen. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat hun beider capaciteiten van toegevoegde waarde zijn voor de onderneming.' Overigens blijven Peter en Ineke de komende tijd nog actief voor het bedrijf.

'Wie graag eens kennismaakt met onze diensten op het gebied van aanleg of onderhoud van (bedrijfs)tuinen, is van harte welkom voor een kopje koffie bij ons in Afferden. Op afspraak ondersteunen we eenieder graag met advies en inspiratie.' Voor meer informatie, zie www.tuinelement.nl.

Door Aafke Labout

Meer berichten