Logo demaasenwaler.nl
Foto: John van Gelder

Zonwering voor binnen en buiten

  Zakelijk

Nu de temperaturen weer oplopen en de zomer in zicht komt, is zonwering geen overbodige luxe. Zonwering zorgt ervoor dat niet alleen het zonlicht, maar ook de warmte wordt tegengehouden. Ook muggen, vliegen en andere insecten die met het warme weer tevoorschijn komen, houdt u liever buiten. Daar zijn horren dan weer ideaal voor. Megalux Zonwering uit Beuningen heeft een groot aanbod aan modieuze zonwering voor binnen en buiten. Denk daarbij aan onder andere zonneschermen, screens, markiezen en rolluiken. Deze zijn leverbaar in diverse materialen en kleuren, volledig naar uw wensen. Aan de hand hiervan ontvangt u een vrijblijvend advies en een prijsopgave. De zonwering wordt voor u op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd door het eigen montageteam van Megalux Zonwering.

Het team van Megalux Zonwering denkt graag met u mee. Wilt u bijvoorbeeld lekker lang buiten zitten in de (zomer)avonden zonder een permanente overkapping te hebben? Door pergola zonwering wordt een overkapping tot 6 meter breed en met maximaal 5 meter uitval gecreëerd. U hebt daardoor minder last van regen en wind en kunt zelfs dan buiten blijven zitten. Om het compleet te maken is er ook nog de keuze voor led-verlichting. 'Steeds vaker zie je dat led-verlichting geïntegreerd is in zonneschermen. Deze sfeervolle verlichting is dimbaar met diverse standen,' aldus Marcel Wooninck.

Onderhoud en service

Megalux Zonwering staat garant voor de kwaliteit van haar zonwering. Er wordt uitsluitend gewerkt met bekende leveranciers waaronder Rainbow Collection, Somfy, Luxaflex, Unilux, Brustor en Velux. Het frame is altijd gemaakt van hoogwaardig aluminium, een materiaal dat lang mee gaat. Hierdoor kan er een standaard garantie aangeboden worden van vijf jaar. 'Wie bij ons een onderhoudscontract afsluit, profiteert van een verlenging van de garantie van vijf naar zes jaar,' vertelt eigenaar Marcel Wooninck. Hij benadrukt dat het aan te raden is om zonneschermen jaarlijks te onderhouden, zodat de levensduur langer is. Naast onderhoud worden er ook reparaties uitgevoerd. 'Zelfs wanneer de zonwering niet bij ons aangeschaft is, staan wij voor u klaar,' aldus Marcel Wooninck.

Slimme technologieën

Bij Megalux Zonwering wordt ingespeeld op de laatste trends, zoals de Smart Home-technologie van Somfy. 'Dit houdt in dat u door middel van uw telefoon onder andere zonwering en rolluiken kunt bedienen. Op dit systeem kunt u ook de verlichting van uw huis aansluiten, zodat u alle elektronische apparaten in uw huis met de app kunt bedienen,' vertelt Marcel Wooninck. De slimme technologieën van vandaag de dag maken het u niet alleen gemakkelijk, maar zorgen ook nog eens voor extra veiligheid. De zonneschermen hebben tegenwoordig een windsensor, waardoor deze automatisch naar binnen toe gaan bij harde wind. Dit voorkomt schade aan gevel en/of zonnescherm.

Modern uiterlijk

Niet alleen op het gebied van technologie wordt vernieuwd, maar ook op het gebied van uiterlijk. Uiterlijk wordt steeds belangrijker bij de aanschaf van een zonnescherm. Zo worden de hordeuren van vroeger nu vervangen door het nieuwste type plissé hordeur van Unilux. Rolluiken worden ook nog steeds veel verkocht, omdat deze in de zomer warmte weren en in de winter kou weren. Verder verduisteren rolluiken de slaapkamers, werken ze vertragend qua inbraak en zijn ze geluiddempend. Waar rolluiken vroeger alleen met vierkante bakken geleverd werden, wordt nu veel gekozen voor de minder opvallende ronde kappen. Bij Megalux Zonwering is dit mogelijk zonder meerprijs.

Nieuw: Q-Series van Rainbow Collection
Vanaf 1 juni is de nieuwste serie van Rainbow Collection leverbaar. De producten uit deze Q-Series-lijn hebben een ultra-modern en strak design. De geheel nieuw ontworpen lijn buitenzonwering is verkrijgbaar in de meest gewilde en actuele kleurstellingen en met de moderne vormen van bediening. Ook zijn deze te personaliseren met bijpassende of juist contrasteerde kleuraccenten.

Voor meer informatie, kijk op http://www.megaluxzonwering.nl/. In de showroom van Megalux Zonwering (Van Heemstraweg 97 in Beuningen) zijn op afspraak verschillende producten uit het assortiment te zien. Neem hiervoor contact op met Marcel Wooninck (0481-353007).

Door Femke Pierlo

Meer berichten