Logo demaasenwaler.nl

Grandioze Garagedeur Dagen bij Adviba

  Zakelijk

DRUTEN - Op 22 en 23 maart organiseert Adviba de Grandioze Garagedeur Dagen. Wanneer u de showroom bezoekt op Kerkeland 7a in Druten en een offerte laat maken, dan dingt u mee naar een gratis garagedeur. Eigenaar Alec Barfuss laat tevens de diverse mogelijkheden zien op het gebied van garagedeuren.

Adviba is dealer van Novoferm, een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het hele land. Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen verloot Novoferm vier gratis garagedeuren onder de ingezonden offertes van de deelnemende dealers. Op maandagochtend trekt een notaris de prijswinnaars. Wanneer de garagedeur direct in bestelling wordt gegeven, dan krijgt u inruilkorting voor uw oude garagedeur. Neem hiervoor wel een foto mee van uw huidige garagedeur.

Bij Adviba kunt u tevens terecht voor rolluiken, screens, overkappingen, ramen, deuren, dakramen en horren. Adviba is gevestigd aan Kerkeland 7 in Druten. Kijk voor meer informatie op: adviba.nl of bel 06-23566110.

Meer berichten