Afbeelding
Foto: Yoga Shala Mayura
ADVERTORIAL

Tot rust komen met yoga in het Cultuurkerkje in Winssen

Zaken

WINSSEN – Yoga beoefenen in het Cultuurkerkje Winssen. Vanaf midden april kan dat op dinsdag, woensdag en donderdag in de ochtenden en avonden. Op een prachtig serene locatie word je door Sanne Reijers van Yoga Shala Mayura begeleidt om tot jezelf te komen door middel van ademhalingsoefeningen en fysieke houdingen.

Yoga leert mensen bewust te worden van hun lichaam, geest en ziel (intuïtie) en om deze drie elementen in verbinding met elkaar te brengen. Yoga is een manier om bij jezelf te komen, jezelf te herontdekken en jezelf te transformeren. De transformatie is niet alleen op het gebied van de geest waarbij door beoefening van yoga meer kalmte, acceptatie en focus wordt ervaren. Het is ook op het gebied van het lichaam, want door regelmatige beoefening wordt men leniger, krachtiger en energieker.

Sanne Reijers begeleidt mensen bij hun yoga beoefening. Zij is in India opgeleid en beoefent zelf al 10 jaar yoga. Haar lessen zijn fysiek inspannend maar leiden uiteindelijk naar volledige ontspanning. Iedereen kan op eigen niveau meedoen. Bij interesse kan contact opgenomen worden via sahreijers@gmail.com of 06-84090415. Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/sanneyoga.