Logo demaasenwaler.nl

Nieuwjaarsborrel Ondernemerscafé Beuningen

  Zakelijk

BEUNINGEN - Op vrijdag 18 januari aanstaande heft het bestuur van Ondernemerscafé Beuningen, samen met de ondernemers uit de regio, het glas op 2019. Tevens zal Rob van Horssen zich voorstellen als de nieuwe voorzitter.

Leden van het Ondernemerscafé zijn welkom tussen 17.30 en 19.30 uur; ondernemers die nog geen lid zijn kunnen eenmalig sfeer proeven door betaling van 10 euro entree.

Omdat de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Beuningen dit jaar op de tweede vrijdag van januari valt, vindt de nieuwjaarsborrel van Ondernemerscafé Beuningen plaats op de derde vrijdag van januari.

Vrijdagmiddagborrel voor ondernemers

Het Ondernemerscafé Beuningen verbindt ondernemers in de regio tijdens een maandelijkse vrijdagmiddagborrel. Een bedrijf kan een avond adopteren en daarmee de aanwezige ondernemers een hapje en drankje aanbieden in ruil voor een presentatie van het bedrijf.

Ondernemerscafé bijwonen?

Het Ondernemerscafé Beuningen is alleen toegankelijk voor leden. Iedere ondernemer in de regio kan lid worden en de bijeenkomsten op iedere tweede vrijdag van de maand – van september tot en met juni - in café De Zaak bijwonen. Voor meer informatie over lidmaatschap, een keer sfeerproeven of het presenteren van je bedrijf: www.ondernemerscafébeuningen.nl.

Meer berichten