Logo demaasenwaler.nl
Foto: John van Gelder

Kerstshow bij Tuincentrum Bull is voor alle leeftijden

  Zakelijk

BEUNINGEN – Kerstmis staat voor de deur, en degene die zich helemaal in de kerstsfeer wil dompelen, kan terecht bij Tuincentrum Bull in Beuningen. Voor de kinderen is er genoeg vermaak bij het Huis van de Kerstman.

De kerstshow is dit jaar anders van opbouw dan in voorgaande jaren. Eigenaar Richard Bull legt uit: 'Dit jaar hebben we een meer intieme en huiselijke sfeer proberen neer te zetten. Dat doen we door meerdere en kleinere 'kamers' te gebruiken. In elke ruimte laten we bij elkaar passende kleuren en artikelen zien. Met deze nieuwe indeling heeft de klant meer overzicht, kan hij of zij betere keuzes maken en wordt minder snel afgeleid. De kerstmarkt is dit jaar met de woonafdeling verweven. Daarmee hebben we een grotere tentoonstelling gerealiseerd en de mensen hebben meteen een idee voor kerstspullen in hun eigen woning.'

De kerstelf

Uiteraard heeft Tuincentrum Bull aan de kinderen gedacht. Dit jaar staat het Huis van de Kerstman er weer. Richard: 'De kerstelf Joris is er om de kinderen te vermaken. Hij maakt ballonfiguren en zingt kerstliedjes met hen. Ze krijgen ook een presentje: een kerstbal met een verfsetje erbij, zodat de bal mooi versierd kan worden. Er hangt ook een actie aan vast: post je versierde kerstbal op Facebook en de mooiste verdient een prijsje.' De kerstelf is er in de weekenden van 8 en 15 december tussen 12.00 en 16.30 uur.

Kerstbomen bij Bull

Bij het tuincentrum is alles te vinden voor kerst, zo ook de kerstboom. 'Wij willen de mooiste bomen bieden voor onze klanten, daarom selecteren wij zelf onze kerstbomen bij de teler. Voor elke prijsklasse zijn mensen bij ons aan het juiste adres. We pakken hem gratis in en we zagen ook gelijk een stukje van de onderkant van de stam af.'

Vuurwerkshow

Op zaterdag 15 december om 19.00 uur heeft Tuincentrum Bull de jaarlijkse vuurwerkshow bij voetbalvereniging Beuningse Boys. 'Ook dit jaar hebben we een nieuwe collectie met professioneel vuurwerk', besluit Ricahrd. De show is gratis toegankelijk voor iedereen. 

Door Joep Oerlemans

Meer berichten