Afbeelding
Foto: Leonie van den Berk
ADVERTORIAL

'Mede door Herbalife voel ik me fit en energiek'

Zaken

Een gezond ontbijt vormt de perfecte basis voor iedere dag. "Wie de dag goed wil beginnen, ontbijt met producten van Herbalife," aldus Leonie van den Berk.

BENEDEN-LEEUWEN - Leonie is onafhankelijk Herbalife distribiteur en coach. "De producten van Herbalife bevatten alle voedingsstoffen die een mens nodig heeft. Er is een heel scala aan voeding en supplementen, geheel afgestemd op de doelen die iemand zichzelf stelt."

Wie Herbalife hoort, denkt als vanzelf aan afvallen, maar dat beeld is niet compleet, legt Leonie uit. "Afvallen met Herbalife is mogelijk, maar mensen die juist aan willen komen, hebben ook baat bij Herbalife-producten. Ze volgen dan wel een ander programma uiteraard. Sporters gebruiken Herbalife onder andere voor een goed herstel. Voor mensen die zich energieker willen voelen, is Herbalife ook geschikt, er zijn veel verschillende toepassingen mogelijk."

Als coach en distributeur adviseert Leonie klanten die de producten van Herbalife net ontdekken. "Herbalife omvat meer dan alleen het gebruik van de voeding en supplementen. Wie zich gezond en fit wil voelen en elke dag ontbijt met Herbalife, maar elke avond fastfood eet, ondervindt geen maximaal effect. Er hoort een stukje levensstijl bij. Ik motiveer mensen hun levensstijl aan te passen en die veranderingen ook vol te houden. Daarom is het belangrijk dat klanten die Herbalife-producten gebruiken hun maaltijd lekker maken en daar adviseer ik bij. Iets dat je niet lekker vindt, blijf je tenslotte niet eten."

Leonie maakt zelf tot volle tevredenheid gebruik van Herbalife-producten. "Ik heb als klant kennisgemaakt met Herbalife. Na verloop van tijd ben ik distributeur geworden en dat bevalt me heel goed. Ik voel me fit en energiek en dat gun ik andere mensen ook!"

Wie meer wil weten over de producten van Herbalife kan contact opnemen met Leonie van den Berk via Whatsapp naar 06-20284336 of mail naar leonie67@hotmail.nl.

www.ontbijtvraag.nl