Ans Basciano-Ariëns en haar dochter Christianne (l)
Ans Basciano-Ariëns en haar dochter Christianne (l) Foto: Christianne lingerie

Veertig jaar Christianne Lingerie

Zaken

BEUNINGEN/WIJCHEN - Lingeriespeciaalzaak Christianne Lingerie bestaat 40 jaar, en dit wordt groots gevierd op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari.

De van oorsprong uit Deest afkomstige Ans Basciano-Ariëns komt uit een echt ondernemersgezin. Ze opende haar eerste zaak 'Christianne' veertig jaar geleden, op 25 februari 1978 in Beuningen.

Kindermode
In het begin was Christianne voornamelijk bekend om haar kindermode. De zaak had om deze reden ook een tijdje de naam 'Christianne Kindermode'. Het dorp Beuningen groeide in korte tijd van 2.500 naar 6.000 inwoners, en er was in die tijd sprake van een echte geboortegolf, waardoor een tijdje meer vraag was naar kindermode dan naar lingerie. Na de babyboom specialiseerde Ans zich weer in lingerie en werd de naam aangepast in 'Christianne Lingerie'.

Ans staat al veertig jaar met veel plezier in haar zaak. In 1994 opende ze haar tweede winkel in Wijchen, die inmiddels is overgenomen door haar dochter Christianne.

Jubileum
Het jubileum wordt groots gevierd op vrijdag 23 en zaterdag 24 februari. Klanten worden deze dagen in de watten gelegd met cadeautjes. Ook zijn er prachtige lingeriesetjes te winnen.