Logo demaasenwaler.nl

Kerstmarkt tuincentrum Overvecht

  Zakelijk
Foto: Stefan Hermans

BEUNINGEN - Bij Tuincentrum Overvecht is een bijzondere kerstshow te zien dit jaar. Bezoekers maken een doorreis langs diverse kerstthema's.

De reis start in het bomenbos, met traditionele en nieuwe bomen en kransen met fiber ledverlichting. Daarna komen de bezoekers in de wereld van 'loved by nature', met warme, aardse kleuren en hout met decotakken en bloemen. Vanuit de warmte komen de bezoekers terecht in de 'winter sky'. Met de winterse kleuren zilver, wit en nachtblauw wanen de bezoekers zich in een romantische koude winterdag.
De reis vervolgt naar 'grand café', waarin de traditionele kerst belicht wordt, met de kleuren goud, kerstrood en dennengroen, en een vleugje Engelse en Amerikaanse folklore.
Het laatste thema van de kerstshow is 'gala dinner'. Style uw huis glamoureus en elegant met de kleuren lichtgoud, petrolblauw, chocoladebruin en materialen als natuurlijk linnen. De presentatie van de kerstshow eindigt bij de kersthuisjes, met een leuk dorpje met kermis in kerstsfeer.

Openingstijden kerstshow
De kerstshow is elke dag te bekijken in de vestiging aan de Claudiuslaan 60 (shopping park de Heuve) in Beuningen. Kijk op www.tuincentrumovervecht.nl/beuningen voor de openingstijden en extra koopavonden.

Meer berichten