Logo demaasenwaler.nl
Joris de Kerstelf voor 'het huis van de kerstman'.
Joris de Kerstelf voor 'het huis van de kerstman'. (Foto: Richard Bull)

Kerstshow Tuincentrum Bull voor jong én oud

  Zakelijk

BEUNINGEN - Nu Sinterklaas het land weer verlaten heeft, is Tuincentrum Bull voor de kleintjes een leuke attractie. Iedere zaterdag- en zondagmiddag tot en met 17 december is Kerstelf Joris aanwezig bij 'het huis van de kerstman'. Joris zorgt ervoor dat de kerstman goed kan uitrusten, terwijl hij de aanwezige kinderen vermaakt. Aan de volwassen is ook gedacht. Zij worden getrakteerd op gratis koffie of glühwein.

Wie bij Tuincentrum Bull naar binnen loopt wordt overvallen door de geur van versgezaagde kerstbomen. De meest uiteenlopende soorten kerstbomen zijn dit jaar geselecteerd. Nordmann bomen in allerlei soorten en maten, en ook de traditionele Nederlandse kerstboom ontbreekt niet.

Beste Kerstshow
Tuincentrum Bull dingt dit jaar mee naar de titel van Beste Kerstshow van Nederland. Om deze prijs in de wacht te slepen is natuurlijk alles uit de kast gehaald. De kerstshow is dit jaar groter en sfeervoller dan voorgaande jaren. Er is veel aandacht besteed aan het decoreren van zowel interieur als kerstboom. 'Vooral door het gebruik van natuurlijke producten, zoals houten decoratiestukken of bijvoorbeeld een schapenvacht, krijgt men al snel een warm gevoel in de eigen woonkamer', legt Richard Bull uit.

Uit eigen tuin
'De kersttrend van dit jaar is dat er meer lampjes in boomstronken of takken gebruikt mogen worden', vervolgt hij. 'Je kunt deze takken vinden in je eigen tuin. Knip dikke takken af, van bijvoorbeeld grotere heesters. Deze takken omwikkel je met een korte verlichtingskabel die op batterijen of op een stroomkabel werkt. Neem een hoge vaas en zet de takken erin, onderin de vaas wat sneeuwpoeder en kerstballen, en je het een prachtig uniek zelfgemaakt tafelstuk.'

Terwijl papa's, mama's, opa's en oma's zich vergapen aan al het moois, kunnen kinderen in de weekenden gezellig plaatsnemen op een bankje bij Kerstelf Joris. Terwijl de kerstman luidruchtig ligt te snurken worden zij getrakteerd op een ballonfiguur en kunnen zij meezingen met de leukste kersthits.
De sfeerspecialisten van Tuincentrum Bull adviseren graag over het kiezen van de juiste materialen.

Meer berichten