Logo demaasenwaler.nl
Foto: Hermine Florack

Veel animo voor glasvezel op de bedrijventerreinen

  Zakelijk

BENEDEN-LEEUWEN - De opkomst was groot bij de glasvezelbijeenkomst voor bedrijven op 30 november jl. Er waren ruim 50 bedrijven aanwezig in de raadzaal van het gemeentehuis. Marktpartij Fore Freedom wil bij voldoende animo de bedrijventerreinen aansluiten.

Snel internet is zeer gewenst en bij sommige partijen zelfs urgent. Dit bleek ook uit de hoge opkomst afgelopen donderdagavond. Wethouder Sander Bos: "Een goede digitale infrastructuur is ondertussen noodzakelijk en vanzelfsprekend. We zetten er samen met de ondernemers de schouders onder". Tijdens de avond heeft Fore Freedom een marktconform aanbod voorgelegd om de bedrijventerreinen in onze gemeente te verglazen. Het gaat over de volgende bedrijventerreinen:
- Bedrijventerrein Waterstraat en omstreken in Beneden-Leeuwen
- Bedrijventerrein Krozenbogerd in Beneden-Leeuwen
- Bedrijventerrein Industriestraat in Wamel
- Bedrijventerrein Lageweg (bestaand en nieuw bedrijventerrein)

Fore Freedom
Fore Freedom is een samenwerkingsverband tussen verschillende gespecialiseerde partners. Zij leggen open glasvezelnetwerken voor de zakelijke markt aan. Inmiddels hebben zij al meer dan 80 bedrijventerreinen voorzien van glasvezel in Nederland. Voor meer informatie zie: www.forefreedom.nl.

Vragen?
Voor ondernemers die niet aanwezig waren op de bijeenkomst staat op www.westmaasenwaal.nl/glasvezel de meest recente informatie. Voor andere vragen kunnen zij contact opnemen met mevrouw J. (Jaimy) Hattu via E: jhattu@westmaasenwaal.nl of T: 14 0487.

Meer berichten