Maurice Boone en Jeroen Vos.
Maurice Boone en Jeroen Vos. Foto: John van Gelder

Fonkelnieuw onderkomen voor Personal Gym Maas en Waal

Zaken

DRUTEN - Als je al twijfelde of je het goede voornemen om meer te gaan bewegen en gezonder te gaan leven toch maar eens waar moest gaan maken, moet je echt eens met Jeroen Vos en Maurice Boone van Personal Gym Maas en Waal gaan praten. In het markante gebouw Westerpoort aan de Van Heemstraweg starten zij op 1 oktober aanstaande hun Personal Gym.

Momenteel zijn de twee nog volop bezig de ruimte van maar liefst 600 m2 in te richten. De jonge ondernemers praten zo enthousiast over hun aanpak van Personal Gym en Small Group Training dat het aanstekelijk werkt. Voeg daarbij de prachtige oefenruimtes, waarvan er één al nagenoeg klaar is met fraaie splinternieuwe toestellen, en je zou spontaan met de twee jonge trainers aan de slag gaan.

Jeroen Vos, een rasechte Drutenaar, was voorheen jarenlang clubmanager bij Sportcentrum Flash, waarna hij later ook Personal Training aanbood voor klanten die net wat meer begeleiding en expertise wensten. Maurice, geboren in Schiedam en via het werk van zijn vader uiteindelijk in Maas en Waal terechtgekomen, huurde destijds bij Sportcentrum Flash een ruimte waar hij zich als Personal Trainer vooral richtte op mensen die de eigen kracht van hun lichaam wilden herstellen.

Personal Training (PT) is wat duurder dan de Small Group Training (SGT). Het is óf individuele begeleiding óf in groepjes van maximaal zeven personen. De combinatie van beide trainingsvormen slaat bij klanten aan. Vos en Boone gingen samen verder; de toko groeide en groeide, en nu beginnen ze dus een nieuw hoofdstuk in hun zakelijke carrière. Vos: 'Doordat we zo groeiden werd het tijd voor een mooie nieuwe ruimte.' Er wordt hard gewerkt om het allemaal op tijd klaar te hebben: twee oefenruimtes, twee sport-/beweegzalen, een kantoortje, toilet- en doucheruimtes en een zithoekje. Op 29 september verhuizen ze van ActiveWorld naar hun nieuwe behuizing. Gaan ze dat redden vóór oktober? Maurice: 'Ja hoor, alle 125 klanten die mee gaan kunnen hier vanaf 1 oktober terecht.'

Die grote klantengroep hebben ze vooral te danken aan hun unieke aanpak: met iedereen individueel worden doelen vastgesteld en te behalen resultaten. Het is vaak een combinatie van méér en goed bewegen, voedingsadviezen, aankomen van spiermassa, je vitaler, jonger en energieker gaan voelen en ook blessurebehandeling en krachttraining. En altijd met volop aandacht van een enthousiaste personal trainer. Dat geeft vertrouwen, zodat je het in overleg bepaalde resultaat wil en gaat halen.

Op zaterdag 7 oktober is er voor iedereen die een kijkje wil komen nemen een open dag van 9.00 tot 15.00 uur. Daarna is er voor genodigden een openingsborrel. Meer informatie: www.pgmw.nl

Door Piet Zeeuwen