Prins Pleun de Vurste
Prins Pleun de Vurste Foto: Tim Janssen

Pronkzittingen bij CV De Oude Gierpont

Verenigingen

WAMEL - CV De Oude Gierpont houdt op zaterdag 14 januari haar Pronkzittingen. De festiviteiten vinden plaats in het VTC Wamel.

’s Middags is er voor de jeugd de al jaren succesvolle, spannende en soms knotsgekke en doldwaze Wamelse BZT-show waarin een record aantal wensen in vervulling zal gaan. Belangrijk onderdeel van deze interactieve middag is de bekendmaking van de Jeugdprins. Optredens zijn er onder andere van de Minigarde. Het programma begint om 14.00 uur, de zaal is open om 13.30 uur. De entree is gratis.

’s Avonds vindt de Pronkzitting voor Prins Pleun de Vurste plaats met een weergaloos en bomvol programma. Een avond vol dans en Wamelse optredens. 

Traditiegetrouw wordt tijdens deze Pronkzitting ook bekendgemaakt wie zich in 2023 Verdienstelijk Wamelnaar mag noemen. De avond begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur. De entree is gratis. Na afloop van het avondprogramma wordt het feest tot in de kleine uurtjes voortgezet in de huiskamer van het VTC. 

Belangrijk moment deze avond voor de trouwe feestvierders in ‘t Veergat; om 23.11 uur gaan de passe-partouts voor carnaval 2023 in de voorverkoop (verkoop uitsluitend online). Meer informatie: www.deoudegierpont.nl.