Dronio diner.
Dronio diner. Foto: Dronio

Drutense Dag voor ouderen

Verenigingen

DRUTEN - Seniorenvereniging DRONIO organiseert op vrijdag 7 oktober de Dag van de Ouderen in Druten. De dag is bedoeld voor alle ouderen in de gemeente Druten, dus ook niet-leden zijn van harte welkom.

De seniorenvereniging heeft een mooi programma opgezet in de Bogerd. Om 11.00 uur wordt men ontvangen met koffie. 

Aansluitend geeft Luciën Thissen een lezing met als thema ‘Kom in beweging’. Hij vertelt de bezoekers waarom bewegen belangrijk is om gezond te blijven. Na de lezing is er een lunch. 

Walter Toon(t) Hermans
Om 13.30 uur is het woord aan Walter van Geffen. Hij Toon(t) Hermans cabaretiers van toen ‘met een lach terug naar die tijd’. Als kleine jongen raakte Walter, zoals hij dat zelf zegt, ‘besmet met het Toonvirus’. Tot 15.15 uur is het genieten met gedichtjes, liedjes en sketches.

Deelnemen
De kosten voor deze Drutense Dag bedragen 15 euro per persoon. Mensen die willen deelnemen kunnen het bedrag overmaken op rekeningnummer: NL06RABO0112721028 t.n.v. Dronio Druten, onder vermelding van Ouderendag.

Het is ook mogelijk het geld met uw gegevens in een envelop in de brievenbus te doen van Broer Janssen, Horst 92 te Druten. Opgeven kan tot uiterlijk 30 september.

Meer informatie
Voor meer informatie, zie: droniodruten.nl/andere-activiteiten.