Deel organisatiegroep Survivalrun.
Deel organisatiegroep Survivalrun. Foto: Survivalrun

Survivalrun op weg naar 25-jarig jubileum

Verenigingen

BOVEN-LEEUWEN - In 2019 werd in Boven-Leeuwen de 24e editie van de Survivalrun georganiseerd. In de daarop volgende twee jaren was het vanwege de corona-perikelen niet mogelijk om het evenement, dat altijd plaatsvindt op Vaderdag, te organiseren. Dit jaar, op zondag 19 juni, is het eindelijk weer zover en kan alsnog het 25-jarig jubileum gevierd gaan worden.

De eerste run startte ooit op het erf bij de familie Van Beem, een locatie waar jarenlang de route begon en eindigde. Met het verplaatsen van start en finish naar park Groenewoud groeide het evenement, dat inmiddels niet meer weg te denken is op de activiteitenkalender van Maas en Waal.

Met een deels verjongd team gaat de organisatie er dit jaar een prachtige jubileumeditie van maken. De nieuwe teamleden zitten vol ideeën en zijn al enthousiast gestart om het bestaande parcours aan te passen, waarbij hele nieuwe stukken worden toegevoegd.

Vrijwilligers
Dit jaar zijn er ruim 150 vrijwilligers nodig, die op allerlei fronten meehelpen om er een fantastisch evenement van te maken. De organisatie kan rekenen op veel trouwe vrijwilligers, waarop elk jaar een beroep gedaan kan worden. Zij worden binnenkort weer benaderd. Extra hulp en opvolgers voor gestopte vrijwilligers zijn meer dan van harte welkom.

Mensen die hun steentje bij willen dragen, en zin hebben om met een gezellige ploeg de Survivalrun tot een succes te maken kunnen een mail sturen naar survivalrunbl@gmail.com.

Inschrijven
Voor meer informatie over het evenement, de afstanden en inschrijven, zie: www.survivalrun.info.