Logo demaasenwaler.nl
Foto: Nancy van Verseveld

Sinterklaas op tournee door Wamel

  Varia

WAMEL - Sinterklaas en zijn Pieten gaan op tournee door Wamel op zaterdag 20 november. 

Wegens het toenemend aantal coronabesmettingen heeft Sinterklaas besloten naar de kinderen toe te komen. Een gezamenlijke bijeenkomst gaat dus niet door.

Enkele Pieten hebben een mooie route door Wamel bedacht, zodat toch alle kinderen in Wamel Sinterklaas en zijn Pieten kunnen verwelkomen. Ze starten om 17:30 uur en zullen met muziek en licht door het dorp de route volgen. De route wordt verspreid via de scholen en op de opvang. 

Hoe laat ze bij jou voorbijkomen, is voor de Sint en zijn Pieten niet in te schatten. Dus luister goed of je ze aan hoort komen. Zorg dat je zoveel mogelijk op je eigen terrein blijft staan. Indien nodig kun je een stukje naar de route toe lopen. Hou onderling wel voldoende afstand. 

Vind je het leuk als Sinterklaas en zijn Pieten jou even begroeten, zorg dan dat jouw tuin, oprit et cetera verlicht is met ten minste één waxinelichtje in een potje. Als je het leuk vindt om de tuin met lichtjes te versieren, vinden Sint en zijn Pieten dat extra mooi om te zien. Tot straks!

Meer berichten