Logo demaasenwaler.nl
Foto: Seniorenvereniging

Activiteiten rondom Nationale Ouderendag in gemeente Druten

  Varia

DRUTEN - In de gemeente Druten worden komende maand verschillende activiteiten georganiseerd rondom de Nationale Ouderendag. In oktober zijn er in elk dorp, op verschillende dagen, allerlei activiteiten om mensen dichter bij elkaar te brengen. Leden én niet-leden van de seniorenverenigingen zijn welkom.

Op vrijdag 1 oktober is er in dorpshuis De Horst in Horssen een ouderwetse spelletjesmiddag. Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn alle senioren welkom om mee te doen. Deelname is gratis, en voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. 

Op woensdag 6 oktober is er in ‘t Trefpunt in Deest een gezellige dag voor 50-plussers. Er wordt gestart om 10.30 uur met een kop koffie of thee met iets lekkers. Daarna volgt een een presentatie van ‘De Brug’ over de zorg voor mensen in hun laatste levensfase en voor hun mantelzorgers. Er is een stamppottenbuffet en ‘s middags muziek van de 3 H’s (voorheen De Melodyplayers). Opgeven kan bij Nellie van Gelder, via tel. 06-58 91 58 73. De eigen bijdrage is 15 euro per persoon.
In Puiflijk wordt op vrijdag 8 oktober de Dag van Ontmoeten gevierd, met allerlei activiteiten gericht op voeding, beweging, contact en ontspanning. In dorpshuis De Lier wordt voor inwoners van de gemeente Druten een dagvullend programma aangeboden door tal van vrijwilligers en organisaties. Kijk voor informatie en aanmelden op bit.ly/3Avyb8O of neem contact op via planning@voedselbankdruten.nl of kbopuiflijk@kpnmail.nl.

Op 27 oktober is een activiteit in de Bogerd in Druten, en op 11 november in De Meent in Afferden.

Meer berichten