Herman en Ton (op de voorgrond) en hun begeleidingsband.
Herman en Ton (op de voorgrond) en hun begeleidingsband. Foto: via Herman van Teffelen

Kaartverkoop Herman en Ton Live!

Uit

DRUTEN - Herman van Teffelen en Ton Janssen zorgen op zaterdagavond 9 en zondagmiddag 10 maart voor ontspanning en muziek in de Bogerd. 

Puttend uit een rijk collectief geheugen van pop-, film- en lichtklassieke muziek, brengen Herman en Ton een uitdagend programma met een eigen twist. Ze worden hierbij begeleidt door een zeskoppige band aangevuld met dans door dansgroep Stream. 

Herman en Ton kennen elkaar al van kinds af aan. Het begon allemaal bij de muziekvereniging in Beuningen toen ze beiden een jaar of negen waren. Muziek was voor hen in die tijd al de verbindende factor. Hoewel ze totaal verschillend van karakter waren, en zijn, zochten ze elkaar altijd op om samen iets te beleven in de muziek. Zo hebben Herman en Ton ook gelijktijdig het conservatorium doorlopen.

In de loop der jaren werd er vaak gedagdroomd en gefilosofeerd over een gezamenlijke muziekshow. De twee muzikanten slaan de handen nu ineen en verzorgen twee optredens in de Bogerd. Toegangskaarten zijn hier te bestellen.

Herman van Teffelen (links) en Ton Janssen.