Afbeelding
Foto: CV De Dijkvelders

Prinsbekendmaking CV De Dijkvelders

Uit

EWIJK - Afgelopen weekend waren de pronkzittingen van CV De Dijkvelders. Op zaterdagavond was de pronkzitting omgedoopt tot Oscar Glamour Party met diverse optredens. 

In een vol MFA werd afscheid genomen van Prins Elco en zijn team. Hij werd traditiegetrouw door het convent van ex-prinsen opgenomen in hun midden. 

Prins Marco d’n Twidde 

Daarna was het tijd voor de prinsonthulling en maakten diverse genomineerden hun entree in de zaal. Uiteindelijk kwamen Prins Marco d’n Twidde, Adjudant Theo en Pages Chantal en Cindy tevoorschijn als het nieuwe prinsenteam.

Op zondagmiddag was het de beurt aan de jeugd. Deze middag startte meteen met de onthulling. Prinses Milou d’n Urste, Adjudant Reinout en Pages Isa en Bente gaan dit jaar voorop in het jeugdcarnaval van Zottendael. Op de klanken van hun eigen prinsessenlied lieten ze enthousiast zien dat ze staan te trappelen om de carnavalsdagen te starten.

Zondag 21 januari start om 15.00 uur de prinsenreceptie in de Ouwe Deeg. Daarna is het aftellen tot de carnaval. De Dijkvelders hebben een programma met diverse optredens. De online kaartverkoop is gestart, kaarten zijn te bestellen via www.dijkvelders.nl/tickets.