Afbeelding
Foto: Stan van den Hurk

Klaar voor Maas en Waalse Oktoberfeesten

Uit

AFFERDEN - De negende editie van de Maas en Waalse Oktoberfeesten komt eraan. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 september verandert het weiland aan de Schriksestraat in Afferden weer in een heuse Oktoberfest-Wiese. Uiteraard horen daar ook de bekende pullen bier, bratwurst, dirndls en lederhosen bij.

Thema dit jaar is Musik für alle. En om dat thema alle recht aan te doen wordt op vrijdagavond 16 september de Flügel Freitag georganiseerd, met onder andere Q-music het foute uur, DJ Maurice, Wolfgang en Tim Schalkx. Het feest begint om 20.00 uur en de toegang is voor alle leeftijden. Kaarten kosten 12,50 euro.

Schunkelmittag 
Op zaterdagmiddag 17 september staat de inmiddels beroemde Schunkelmittag op het programma. Gezellig meezingen voor jong en oud met onder andere Dennie Christian, Marjolijn Heijltjes en Die Reifholzkapelle. Aanvang 11.30 uur. Toegang alle leeftijden. De entree is gratis.

Maas en Waalse Oktoberfeesten
Zaterdagavond staat het hoogtepunt van het weekend gepland; de Maas en Waalse Oktoberfeesten. De line-up is zoals gebruikelijk topgeheim, maar dat het een groot spetterend muziekfeest wordt is gegarandeerd. Het festivalterrein gaat om 18.30 uur open, de feesttent om 19.00 uur. Toegang vanaf 18 jaar. Er zijn nog maar enkele kaarten online beschikbaar.

Meer informatie en het bestellen van kaarten, zie: www.maasenwaalseoktoberfeesten.nl.