Afbeelding
Foto: John van Gelder

Driedaags festival Zeeltje Rock in de startblokken

Uit

DEEST - Festival Zeeltje Rock kent een stijgende populariteit. Nog nooit was een van de festivaldagen zo snel uitverkocht. 

Voor de zondag zijn geen kaarten meer verkrijgbaar en ook de combitickets zijn weg. Voor de vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus zijn nog wel enkele losse kaarten te koop.

Het programma begint elke dag om 14.00 uur en de laatste harde noten knallen tegen middernacht van de twee podia.

Dat de verkoop van het festival zo goed loopt, is een flinke opsteker voor de organisatie Stichting Rock On en de zeventig vrijwilligers. De opbrengsten van drank en entree stromen elk jaar weer in de festivalkas, om de traditie in ere te houden.

Programma
Hoofdact op de vrijdag is bluesrocker Julian Sas. Verder op het programma bands die onder meer muziek brengen van AC/DC, Iron Maiden en Motörhead en de winnaar van de Metal Battle.
De zaterdag wordt met rauwe psychedelische rock afgesloten door DeWolff. Purple Shade brengt werk van Whitesnake, de naam Kissterious spreekt voor zich. Daarnaast stevige klanken van onder anderen Bismut en Thorium.

De zondag, met als hoofdact Queen must go on, is volledig uitverkocht.

Tickets
Voor vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus zijn nog wel kaarten beschikbaar. Deze kosten 25 euro in de voorverkoop. De dagkassa telt daar vijf euro bij op. Voor het volledige programma en het bestellen van tickets en meer informatie, zie: www.zeeltjerock.nl.