Logo demaasenwaler.nl
Maas en Waalse buikschuifkampioenschappen tijdens Dag van Leeuwen.
Maas en Waalse buikschuifkampioenschappen tijdens Dag van Leeuwen. (Foto: Herman van Beek)

Inschrijving geopend Maas & Waalse Buikschuifkampioenschappen

  Uit

BENEDEN-LEEUWEN - Zondag 3 juli vinden tijdens de Dag van Leeuwen voor de twintigste keer de Maas & Waalse Buikschuifkampioenschappen plaats. Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Een buikschuifteam bestaat uit vier personen. De beste tijden van de teamleden worden bij elkaar opgeteld. Het team dat de snelste tijd heeft wint de titel Maas & Waals Buikschuifkampioen. De kampioen krijgt naast de eer ook consumptiemunten voor in de feesttent. Deze worden beschikbaar gesteld door Maas en Waal Fit in Beneden-Leeuwen en de Dag van Leeuwen.

Teams kunnen zich vanaf nu inschrijven voor dit spektakel, dus vraag je vrienden, familie, klasgenoten of buurtgenoten en stel een team samen in de categorie Senioren (14+) of Junioren. Verzin een originele naam voor je team en schrijf je in via: www.dagvanleeuwen.nl. De activiteit vindt plaats in de Sportlaan in Beneden-Leeuwen op 3 juli tussen 12.00 en 17.00 uur. Er zijn douche- en kleedvoorzieningen aanwezig bij de Buikschuifbaan. Aangeraden wordt om waterschoenen of sportsokken te dragen.

Meer berichten