Logo demaasenwaler.nl
<p>Optreden muziekvereniging Eendracht, juni 2021.</p>

Optreden muziekvereniging Eendracht, juni 2021.

(Foto: Reinier Jansen)

Open dag van en voor Afferden

  Uit

Aoffere Ontmoet

AFFERDEN - Zaterdag 7 mei is een Open dag van en voor Afferden, een dag die bedoeld is om alle inwoners uit Afferden en de woonwijk Tichellande bij elkaar te brengen. 

Tijdens deze open dag van en voor Afferden zijn er allerlei activiteiten. De meeste daarvan vinden plaats op het Koningsplein en in de Meent. Alle verenigingen, stichtingen en organisaties uit Afferden laten zien wat zij doen. Er rijdt de gehele dag een treintje rijden tussen de verschillende locaties en woonwijk Tichellande. 

Opening
De open dag start om 11.00 uur op het Koningsplein. Om 11.30 uur zal in de St. Victorstraat de beweegtuin officieel worden geopend. Aansluitend starten de andere activiteiten. Op ‘t Hoog is de Oude Toren geopend en bij de Molen is er ook van alles te doen. In de voormalige kerk heeft Stichting Dhammakaya Nederland een open dag en bij de Tabaksplant kunnen bezoekers midgetgolfen. Alle andere activiteiten zijn in en rond de Meent, zoals een circuittraining van Fit4Ladies, een optreden van Fanfare Eendracht uit Afferden, een optreden van de dansmariekes, knutselen met de Ontspanningsclub, een stormbaan van jongerenvereniging KPJ, een pannakooi van voetbalvereniging Victoria’25 en nog veel meer.

Kijk voor alle deelnemers en de activiteiten op: www.afferdengld.nl/aoffere-ontmoet

Feestplein
Vanaf 17.00 uur is er een barbecue en zal de Steelband zorgen voor zomerse klanken. De dag zal worden afgesloten met een gezellige avond bij de Meent.

Meer informatie
Voor meer informatie en het complete programma, zie: www.afferdengld.nl/aoffere-ontmoet.

Meer berichten